Inschrijven voor LEF 2020

Ben jij de starter van 2020? Geef je dan op voor de starterswedstrijd LEF.  We zijn opzoek naar bedrijven uit de regio Holland Rijnland (regio’s Leiden, Duin- en Bollenstreek en Alphen aan den Rijn).

Startende bedrijven, die niet ouder dan drie jaar zijn, kunnen zich voor deze wedstrijd aanmelden. 

Tijdens de selectieavond van LEF mogen alle starters hun bedrijf in vijf minuten presenteren aan de selectiecommissie van LEF.  Na deze avond worden er twaalf starters geselecteerd voor de voorronde.

In de voorronde mogen de twaalf kandidaten zich presenteren aan de zes coaches en het publiek. Iedere coach kiest vervolgens één kandidaat om mee te nemen naar de halve finale. 

Tijdens de halve finale mag iedere kandidaat zich vijf minuten presenteren aan de jury en het publiek. Direct na de pitch van de kandidaat, krijgt de coach één minuut om de jury te overtuigen van zijn/haar kandidaat. De jury kiest vervolgens drie finalisten.

In de finale strijden de drie finalisten om de eerste plaats. Een prijzenpakket t.w.v. 20.000 EURO staat op het spel.  In dit pakket zit een geldbedrag, lidmaatschappen bij diverse ondernemersverenigingen uit de regio en advertentiepakket bij de aangesloten mediapartners. De eerste plaats wordt bepaald door de vakjury, daarnaast wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. 

Enthousiast geworden? Meld je nu aan voor LEF 2020.


Bewaar mijn gegevens
Houd me op de hoogte via de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

(alle velden zijn verplicht)

LEF 2020

LEF wordt mede mogelijk gemaakt door:

Alle-Partner-Logos-v2019vfinale
rode lef poppetje 2